Over GreenFlux

GreenFlux is specialist op het gebied van zakelijk elektrisch rijden en pionier op het gebied van smart charging. Met onze innovatieve producten maken we elektrisch rijden nóg toegankelijker en slimmer. Zo past onze award-winnende controller bijvoorbeeld in iedere laadpaal, maken we met onze smart charging technologie laadpalen slim en verbonden en zijn we met laadpalen en -passen zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst. Sinds 2011 werken we, inmiddels in 15 verschillende landen, met een steeds groter team aan onze missie: alle auto’s op de zon laten rijden. En die missie realiseren we door altijd een stap vooruit te denken. Wij ontwikkelen technologieën voor de EV-markt van morgen.

Can you keep up? Bouw samen met ons aan een groene toekomst!

De functie

Als Werkvoorbereider werk je samen met het sales team om de wensen van onze klanten te realiseren. Het is aan jou om een goede voorbereiding te realiseren en op het juiste moment de benodigde middelen beschikbaar te stellen voor de uitvoering van de projecten. Je bent dan ook onmisbaar in het gehele traject van ieder project, want dankzij jouw inzet hebben alle projecten een vliegende start! Het is een afwisselende functie, waarbij je in staat bent om prioriteiten te stellen en overzicht te creëren in de chaos. Van voorfase tot uitvoeringsfase tot nafase. Concreet ben je verantwoordelijk voor de planning, het maken van calculaties voor de voorbereiding, organisatie en begeleiding tijdens het project. Je schakelt veel met account managers, groothandels en monteurs. Je bewaakt het proces en stuurt bij waar nodig. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening.

Jouw profiel

  • 3 jaar werkervaring in de installatie branche
  • Afgeronde MBO opleiding installatie of elektro techniek
  • Sterk analytisch vermogen en duidelijk in je communicatie
  • Doelgericht, pragmatisch en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Onze aanbieding

De EV-markt groeit net zo snel als een Tesla versnelt. Werken bij GreenFlux betekent daarom werken in een dynamische en innovatieve organisatie, waar nieuwe ideeën en ontwikkelingen snel gaan en elke dag nieuwe uitdagingen kent. We bieden een zeer uitdagende functie in een modern, jong, snelgroeiend bedrijf maar dat vooral sociaal en vriendelijk is! Evenementen zoals BBQ’s, dagelijkse lunches, uitstapjes en nog veel meer, zijn gebruikelijk en belangrijk voor ons om onze medewerkers betrokken, productief en vooral gelukkig te houden.

Reageren?

Als u geïnteresseerd bent en aantoonbaar gekwalificeerd bent voor de bovengenoemde functie, vragen wij u om te reageren met uw motivatie en cv. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Remco Jongsma op 06-30369747 of een mail sturen naar remco.jongsma@greenflux.com.

Soort dienstverband: Voltijd