Service

Service 2017-11-21T13:47:28+00:00

GreenFlux ontzorgt

Bij iedere laadpaal kunt u diverse Service- en Onderhoud-pakketten afnemen.

Installatie

GreenFlux verzorgt de volledige installatie van het oplaadpunt. Laadpunten worden alleen inclusief installatie geleverd. Voor eenvoudige installatie waarbij niet meer dan drie muurboringen nodig zijn, is er de mogelijkheid voor een standaard installatie. Als een standaardinstallatie niet mogelijk is, als je speciale wensen hebt, of in een bedrijfspand zit, dan kun je door ons een installatierapport laten maken voor een maatwerkinstallatie.

STANDAARD INSTALLATIE

Een standaardinstallatie is alleen mogelijk voor relatief eenvoudige installaties. Een standaardinstallatie bevat:

  • Montage van het laadpunt
  • Uitbreiding van de meterkast met 1 groep van 16 Ampère
  • Maximaal 3 muurdoorboringen en 5 meter kabel

Actieprijs: € 395,- excl. BTW (€ 477,95 incl. BTW) inclusief reis- en materiaalkosten.

MAATWERKINSTALLATIE

Voor laadpunten waarmee snel geladen kan worden, is altijd een maatwerkinstallatie nodig. Bij een maatwerkinstallatie komt onze installateur langs om de installatie voor te bereiden. Binnen een week stuurt hij een installatierapport met daarin:

  • Advies voor slim laden tegen de laagste kosten
  • Advies voor de inrichting van de laadplek(ken)
  • Materiaalbeschrijving
  • Installatie-offerte

Onderhoud

GreenFlux biedt haar klanten een ‘Beheer & Onderhoud abonnement’ aan. Onder dit abonnement valt: onze Helpdesk (telefonisch op werkdagen van 9.00-18.00 en email), voorrijkosten, arbeidsloon en materialen binnen garantietermijn.

Als u een storing heeft aan uw laadpunt, wat niet op te lossen valt van afstand, dan zullen wij een goedgetrainde service engineer langssturen. Indien onze service engineer de storing kan oplossen zonder een onderdeel te hoeven vervangen, dan betaalt u niks! Mocht er een onderdeel vervangen moeten worden dat buiten de garantietermijn valt, dan zullen alleen de kosten van het onderdeel voor uw rekening zijn. In overleg met u, zullen wij dan het onderdeel vervangen.

Het Beheer & Onderhoud abonnement wordt eenmalig per jaar gefactureerd voor het hele jaar. De kosten voor een Beheer & Onderhoud abonnement hangen af van hoeveel stekkeringangen uw laadpunt heeft. Heeft uw laadpunt 1 stekkeringang, dan betaalt u 4.50 euro per maand. Heeft uw laadpunt 2 stekkeringangen, dan betaalt u 8 euro per maand.

Laadpas aanvragen

Bij al onze laadpalen ontvangt u gratis een GreenFlux laadpas. Hiermee kunt u laden bij meer dan 10.000 publieke/semi-publieke laadpunten (van alle aanbieders) in heel Nederland. Maar het kan natuurlijk voor komen dat u een extra laadpas wilt aanvragen. Of dat u alleen een laadpas wilt bestellen (zonder laadpaal). Dit kan allemaal.

Laadpas aanvragen

Meer weten?

Wij zijn te bereiken via info@greenflux.nl