Service Delivery Manager

Service Delivery Manager 2018-11-06T09:36:18+00:00

Over GreenFlux

GreenFlux is specialist op het gebied van zakelijk elektrisch rijden en pionier op het gebied van smart charging. Met onze innovatieve producten maken we elektrisch rijden nóg toegankelijker en slimmer. Zo past onze award-winnende controller bijvoorbeeld in iedere laadpaal, maken we met onze smart charging technologie laadpalen slim en verbonden en zijn we met laadpalen en -passen zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst.Sinds 2011 werken we, inmiddels in 15 verschillende landen, met een steeds groter team aan onze missie: alle auto’s op de zon laten rijden. En die missie realiseren we door altijd een stap vooruit te denken. Wij ontwikkelen technologieën voor de EV-markt van morgen.

Can you keep up? Bouw samen met ons aan een groene toekomst!

 

De functie

Als service delivery manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening bij je klanten en het realiseren van een ultieme klantervaring. Je bent contactpersoon en adviseur van je klant, bent alert op commerciële kansen en volgt deze op en draagt vanuit die rol bij aan de klanttevredenheid en de omzet.

Je werkt samen met onze Salesmanagers en in de laatste fase van het salestraject sluit je aan om support te leveren. Vervolgens ben jij als projectleider verantwoordelijk voor het realiseren en implementeren van GreenFlux oplossingen en het leveren van service na de implementatie. Je analyseert klantvragen en bedenkt realistische maatregelen om eventuele verschillen tussen onze dienstverlening en klantverwachtingen zo snel als mogelijk op te (laten) lossen.

 

Jouw profiel

Jij bent creatief, oplossingsgericht en houdt je hoofd koel in stressvolle situaties. Klantgerichtheid is je tweede natuur, je straalt enthousiasme uit, je inspireert en hebt een groot verbindend vermogen. Je werkt gestructureerd en hebt duidelijk voor ogen hoe je samen met je klant de productimplementatie gaat aanpakken. Daarnaast beschik je over “goede” communicatie-skills, waardoor jouw omgeving altijd op de hoogte is van de laatste stand van zaken en nooit voor verrassingen komen te staan.

Verder beschik je over:

  • Tenminste een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol in een ICT omgeving
  • Kennis van de inhoud van onze oplossingen of in staat je dit zeer snel eigen te maken
  • Seniore uitstraling, waardoor je gemakkelijk geaccepteerd wordt als gesprekspartner
  • Uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift

 

Wij bieden jou

De EV-markt groeit in een rap tempo. Werken bij GreenFlux betekent dan ook werken bij een dynamische en innovatieve organisatie, waarbij nieuwe ideeën en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. De organisatie kent een informele werksfeer met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

 

Reageren?

Als je geïnteresseerd bent en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie, ontvangen we graag je  motivatie, voorzien van cv, via:work@greenflux.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.