Levering laadoplossing bij elke Renault

Levering laadoplossing bij elke Renault 2018-03-14T16:16:38+00:00

Project Description

Locatie: Heel Nederland
Type locatie: Thuis en zakelijk
Bijzonderheden: afhandeling gehele proces van aanvraag tot plaatsing laadpunten voor elektrische auto’s van Renault

 

De komst van de nieuwe Renault Zoë in 2017 betekende een aanzienlijke groei van elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Renault is een unieke samenwerking begonnen met GreenFlux. Wij bieden klanten de mogelijkheid om een laadpunt te krijgen bij hun Renault, waardoor het laden nog gemakkelijker wordt!

We proberen ervoor te zorgen dat de omschakeling naar elektrisch rijden zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. GreenFlux behandelt het proces van de aanvraag voor een laadpunt tot en met de uiteindelijke plaatsing van het laadpunt. We adviseren de klant over welk laadpunt het beste past bij zijn rijgedrag, maken een offerte op maat en zorgen ervoor dat de installatie plaatsvindt. We staan ​​in nauw contact met de klant, de dealer en Renault Nederland. GreenFlux levert zowel laadpunten voor thuis- als zakelijke locaties.

De laadpunten worden Z.E. Ready geleverd. Dit betekent dat de installatie en het laadpunt aan de eisen van Renault voldoen. De installateur waarmee wij werken is Breedveld & Schreuder, een Z.E. erkende installateur, en dus gekwalificeerd om installaties uit te voeren voor Renault.

Door deze samenwerking willen Renault, GreenFlux en Breedveld & Schröder elektrisch rijden nog makkelijker en aantrekkelijker maken.