Maak kennis
met onze investeerders

  • Eneco Groep
  • ICT Group
  • Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)
  • SET Ventures
331-maak-kennis-met-onze-investeerders-2018-11-16-Fotoshoot-#2-95
332-eneco-groep-logo

Eneco Groep

De Eneco Groep is een groep van internationaal actieve bedrijven op het gebied van duurzame energie en innovatie. Samen met hun klanten, partners en meer dan 3000 medewerkers werken ze aan hun missie: duurzame energie voor iedereen. Ze investeren in windparken, biomassa-installaties, warmte- en zonneparken om het aanbod van hernieuwbare energie te vergroten.

Eneco website
333-ICT-group-logo

ICT Group

De ICT Group helpt bedrijven, producten en projecten verder te ontwikkelen met slimme, innovatieve, geïntegreerde en vooral uitdagende ICT-oplossingen. ICT heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in oplossingen voor de energiemarkt en is betrokken bij een aantal Smart Energy-trajecten zoals USEF, City of the Sun en PowerMatching City.

ICT Group website
334-BOM-brabant-logo

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

De BOM versterkt de Brabantse economie door samenwerking tussen bedrijven, overheden en instellingen te stimuleren; buitenlandse bedrijven aantrekken, bedrijfslocaties te ontwikkelen en risicodragend te beleggen in startende en groeiende innovatieve bedrijven. De samenwerking met ICT creëert een unieke combinatie van kennis van elektrisch vervoer, het energiedomein en innovatieve IT-oplossingen.

BOM website
335-Set-ventures-logo

SET Ventures

Sinds 2007 heeft het in Amsterdam gevestigde SET Ventures geïnvesteerd in Europese technologiebedrijven die van invloed zijn op de toekomst van de energiesector. SET Ventures richt zich op innovatieve energieopwekking, energiedistributie en -opslag en energie-efficiëntie.

SET Ventures website

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw laadoplossing aan!

GreenFlux biedt totaaloplossingen voor elektrisch rijden voor zakelijk gebruik.

Direct aanvragen