Het is zover: we hebben zojuist het nieuwe GreenFlux.nl gelanceerd. Behalve het uiterlijk, is onder andere de menustructuur helemaal vernieuwd. Alles met als doel om onze producten en informatie zo toegankelijk mogelijk voor u te maken. We nemen de belangrijkste vernieuwingen graag met u door.

 

De menustructuur & toegankelijkheid

We willen een hoop informatie met u delen. Een duidelijke menustructuur is daarom essentieel. Via ons nieuwe hoofdmenu vindt u gemakkelijk meer informatie over onze zakelijke laadoplossingen, zoals smart charging, verrekenen en gemakkelijk beheer van uw laadpunten. Onder klanten vertellen wij graag wat voor soort bedrijven wij ondersteunen op het gebied van elektrisch rijden en mooie klantcases waar we trots op zijn. Bij over ons vertellen we u graag wat meer over ons team en onze ambities, en openstaande vacatures. Of blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

De contactmogelijkheden

Heeft u interesse in onze producten? Onze experts kunnen u het beste adviseren tijdens persoonlijk contact. Daarom hebben we onze contactmogelijkheden goed vindbaar gemaakt op de nieuwe site. Op vrijwel iedere pagina komt u een button tegen met de mogelijkheid om een laadoplossing aan te vragen. Onder contact vind u ook onze FAQ en alle formulieren, voor het aanvragen en activeren van uw laadpassen en laadpalen.

 

De wereld van elektrisch rijden staat nooit stil en dit geldt ook voor onze website. We blijven onze site aanvullen en updaten, kom daarom regelmatig nog eens kijken. Laat ons vooral weten wat u er van vindt – alle feedback is welkom! U kunt mailen naar info@greenflux.nl