Nieuws

Welkom op onze nieuwe website

– Het is zover: we hebben zojuist het nieuwe GreenFlux.nl gelanceerd. Behalve het uiterlijk, is onder andere de menustructuur helemaal vernieuwd. Alles met als doel om onze producten en informatie zo toegankelijk mogelijk voor u te maken. We nemen de belangrijkste vernieuwingen graag met u door.

De menustructuur & toegankelijkheid

We willen een hoop informatie met u delen. Een duidelijke menustructuur is daarom essentieel. Via ons nieuwe hoofdmenu vindt u gemakkelijk meer informatie over onze producten, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wilt u meer weten over onze service en diensten? Ook dat vindt u eenvoudig, met één klik op Service, in het menu. Via het kopje Over Ons vertellen we u graag wat meer over ons team en onze ambities. Of blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze projecten.

De contactmogelijkheden

Heeft u interesse in onze producten? Onze experts kunnen u het beste adviseren tijdens persoonlijk contact. Daarom hebben we onze contactmogelijkheden goed vindbaar gemaakt op de nieuwe site. Op vrijwel iedere pagina komt u een button tegen met de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of laat ons vrijblijvend advies op maat geven via de button ‘Laat ons contact met u opnemen’.

Daarnaast hebben we een contactbutton aan de website toegevoegd, die altijd met u mee scrolt. Via deze button switcht u snel naar onze contactgegevens, maar ook naar onze FAQ.

Onze paradepaardjes

Bij GreenFlux zijn we het misschien nog wel het meest trots op onze controller en onze smart charging techniek. We vertellen u graag alles hierover op onze nieuwe site. U vindt er handige video’s en een overzicht met de voordelen. Neem snel een kijkje.

De wereld van elektrisch rijden staat nooit stil en dit geldt ook voor onze website. We blijven onze site aanvullen en updaten, kom daarom regelmatig nog eens kijken. Laat ons vooral weten wat u er van vindt – alle feedback is welkom! U kunt mailen naar info@greenflux.com

2017-11-22T15:06:09+00:00