Junior Service Delivery Manager

Junior Service Delivery Manager 2018-09-18T08:41:36+00:00

Over GreenFlux

GreenFlux is specialist op het gebied van zakelijk elektrisch rijden en pionier op het gebied van smart charging. Met onze innovatieve producten maken we elektrisch rijden nóg toegankelijker en slimmer. Zo past onze award-winnende controller bijvoorbeeld in iedere laadpaal, maken we met onze smart charging technologie laadpalen slim en verbonden en zijn we met laadpalen en -passen zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst.Sinds 2011 werken we, inmiddels in 15 verschillende landen, met een steeds groter team aan onze missie: alle auto’s op de zon laten rijden. En die missie realiseren we door altijd een stap vooruit te denken. Wij ontwikkelen technologieën voor de EV-markt van morgen.

Can you keep up? Bouw samen met ons aan een groene toekomst!

 

De functie

De service delivery manager is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening bij onze klanten en het realiseren van een ultieme klantervaring. Je werkt in deze junior rol nauw samen met onze senior service delivery managers en leert van hen alles wat nodig is om onze klanten compleet support te bieden. Je zal zelfstandig (kleine) projecten oppakken en verantwoordelijk zijn voor het realiseren en implementeren van GreenFlux oplossingen en het leveren van service na de implementatie. Je analyseert klantvragen en bedenkt realistische maatregelen om eventuele verschillen tussen onze dienstverlening en klantverwachtingen zo snel als mogelijk op te (laten) lossen. Jou expertise wordt ingezet in de tweedelijns support, vanuit deze rol probeer je jou kennis zo goed mogelijk over te dragen aan de eerste lijns helpdesk. Kortom, een brede en verantwoordelijk rol, waar je snel kan leren en ontwikkelen.

 

Jouw profiel

Jij bent creatief, oplossingsgericht en houdt je hoofd koel in stressvolle situaties. Klantgerichtheid is je tweede natuur, je straalt enthousiasme uit en bent in staat om andere mee te nemen in je ideeën. Je werkt gestructureerd en hebt duidelijk voor ogen hoe je samen met je klant de productimplementatie gaat aanpakken. Daarnaast beschik je over “goede” communicatie-skills, waardoor jouw omgeving altijd op de hoogte is van de laatste stand van zaken en nooit voor verrassingen komen te staan.

Verder beschik je over:

  • Tenminste een afgeronde technische (elektrotechniek, ICT, werktuigbouwkunde, mechatronica, technische bedrijfskunde) HBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol in  een pre
  • Kennis van de inhoud van onze oplossingen of in staat je dit zeer snel eigen te maken
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

 

Wij bieden jou

De EV-markt groeit in een rap tempo. Werken bij GreenFlux betekent dan ook werken bij een dynamische en innovatieve organisatie, waarbij nieuwe ideeën en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. We kennen een informele werksfeer met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

 

Reageren?

Als je geïnteresseerd bent en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie, ontvangen we graag je  motivatie, voorzien van cv, via:work@greenflux.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.