Over GreenFlux

GreenFlux is een laadpuntexploitant en dienstverlener voor elektrisch vervoer. Wij willen de elektrisch rijder ontzorgen en elektrisch rijden voor iedereen zo aangenaam en toegankelijk mogelijk maken. Daarom bouwen wij aan een laadnetwerk van hoge kwaliteit, zodat elektrisch rijden door heel Nederland eenvoudiger en prettiger wordt. We bieden alle diensten die een elektrische rijder nodig heeft om onbezorgd elektrisch te kunnen blijven rijden, zoals laadpunten thuis en op het werk, een interoperabele laadpas en in de toekomst een handige App. Samen met onze locatiepartners maken we het laden daarnaast steeds makkelijker, duurzamer en betrouwbaarder.

Het managementteam van GreenFlux wordt gevormd door Hans de Boer en Jurjen de Jong.


Persoonlijke introductie

Hans de Boer

Ruim vijf jaar geleden kwam ik in de professionele wereld van elektrisch rijden terecht. Zelf rijd ik in een Renault ZOE en ben hiermee een grootgebruiker van onze eigen diensten. Thuis laad ik mijn auto binnen een uur op met de GreenFlux Smart snellaadoplossing, en onderweg stop ik bij Van der Valk en La Place om hetzelfde te doen als ik kilometers tekort kom.

Toen ik begon met elektrische auto's in 2008, waren er alleen enkele omgebouwde auto's. In juni 2013 rijden er bijna 10.000 geregistreerde elektrische auto's in Nederland. Deze snelle opmars zorgt ervoor dat wij bij GreenFlux ook snel moeten schakelen om steeds slimmere en simpelere producten en diensten aan te bieden. Het plaatsen van laadpunten gaat nu in een sneltreinvaart, ons dienstenplatform zorgt ervoor dat wij service op maat kunnen leveren aan onze klanten. Juist de snelle veranderingen en constante innovatie zijn wat werken aan elektrisch rijden, als concrete en positieve oplossing voor duurzame mobiliteit, zo interessant maakt.

Jurjen de Jong

Ik werk nu ruim vier jaar aan oplossingen om elektrisch rijden makkelijker en aantrekkelijker te maken. Zelf rijd ik met veel plezier in een Nissan Leaf. Ik kan thuis laden met de stroom van mijn eigen zonnepanelen, en heb hierdoor mijn droom waargemaakt om op de zon te rijden zonder uitstoot. Nu nog de rest van mijn droom: iedereen elektrisch voor een mooie en duurzame toekomst waar mijn kinderen ook van kunnen genieten!