Project Description

Locatie: Heel Nederland
Type locatie: Hotels en snelwegen
Aantal laadpunten: 40

Bijzonderheden: Levering van laadpunten op drukbezochte locaties

De ANWB en GreenFlux werken al een tijd samen om het laadnetwerk in Nederland uit te breiden. Het netwerk van oplaadservices is onderdeel van ANWB’s duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Hieruit kwam de wens om te voorkomen dat elektrische rijders onderweg stranden met een lege accu. Ook Van der Valk kreeg steeds meer vragen van gasten of zij hun elektrische auto kunnen opladen bij het hotel. Zodoende, gingen ze op zoek naar een passende laadoplossing.

Laadpunten bij van der Valk Hotels

Bij verschillende Van der Valk hotels verspreid over Nederland is een reeks van laadpunten geplaatst. De laadpunten staan op parkeerterreinen langs de belangrijkste snelwegen. De oplaadpunten zijn daarmee, net als de rest van de laadpalen een landelijk netwerk, goed bereikbaar voor EV-rijders.

De laadpalen zijn toegankelijk voor alle elektrische rijders in Nederland en ondersteunen alle typen elektrische voertuigen. Dankzij de semi-snellader is een auto in ongeveer een uur opgeladen, genoeg tijd voor de klant om even wat te eten in het hotel.

GreenFlux heeft in totaal 40 laadpunten gerealiseerd voor Van Der Valk.

greenflux-laadpalen-bij-van-der-valk-in-samenwerking-met-anwb