Afstudeeropdracht Interne Processen

Afstudeeropdracht Interne Processen 2018-08-16T08:24:46+00:00

Over GreenFlux

GreenFlux is specialist op het gebied van zakelijk elektrisch rijden en pionier op het gebied van smart charging. Met onze innovatieve producten maken we elektrisch rijden nóg toegankelijker en slimmer. Zo past onze award-winnende controller bijvoorbeeld in iedere laadpaal, maken we met onze smart charging technologie laadpalen slim en verbonden en zijn we met laadpalen en -passen zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst.Sinds 2011 werken we, inmiddels in 15 verschillende landen, met een steeds groter team aan onze missie: alle auto’s op de zon laten rijden. En die missie realiseren we door altijd een stap vooruit te denken. Wij ontwikkelen technologieën voor de EV-markt van morgen.

Can you keep up? Bouw samen met ons aan een groene toekomst!

 

De functie

Wij zoeken een slimme afstudeerder die zich wil vastbijten in onze interne processen. GreenFlux is een snelgroeiende organisatie in een zeer dynamische markt. Door de snelle groei en voor de verdere professionalisering zijn onze interne processen aan een update toe. Je krijgt de opdracht de interne processen te analyseren en voorstellen te doen voor optimalisatie van de processen. Je schrijft de processen uit en implementeert. Daarnaast krijg je de opdracht om een haalbaarheidsstudie te doen naar een ISO9001 certificering.

Een belangrijke, verantwoordelijke en zelfstandige opdracht met veel impact op de ontwikkelingen binnen GreenFlux en in een innovatieve en duurzame markt.

 

Jij

Je bent begonnen aan je laatste jaar HBO Technische bedrijfskunde en zoekt een verantwoordelijk en zelfstandige afstudeerplaats.

 

Wij bieden jou

De EV-markt groeit in een rap tempo. Werken bij GreenFlux betekent dan ook werken bij een dynamische en innovatieve organisatie, waarbij nieuwe ideeën en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. De organisatie kent een informele werksfeer met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Dagelijks lunchen we gezamenlijk in één van de ruimtes van het statige Tropeninstituut in Amsterdam en in de zomer zelfs buiten in het Oosterpark.

 

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar work@greenflux.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.